Címkék

2010. július 6., kedd

Más dolgok

Ha még a blog írással is foglalkozom, nem nagyon marad időm másra. Ugyanis mindig van valami , ami hátráltat. Nem vagyok én egy olyan, akinek csak úgy jönnek a gondolatai, mint a vízfolyás, hogy csak győzzem bepötyögtetni. Persze erre lehet azt mondani, akkor minek kezdtem el!
Jakupcsek után szabadon:hát mert érdekelt! Meg nem tudtam,hogyan kell! Azzal persze nem számoltam, hogy hasonlítok egy bizonyos Áruházhoz, ahol mindig történik valami.
Tegnap,reggeli hajmosásom után egyszerűen bedugult a jobb fülem, takarítgattam én szépen, óvatosan, de maradt!
Félsüket lettem! Elmentem a patikába, kértem ellene valami szert,ami javítana valamit, kaptam is 1710ft-ért egy bespriccelős dugulás elhárítót, eddig még nem segített. Orvos kell.
Közben itt van 5kg meggy is, amit félsüketen is prímán eltudok készíteni rumos-meggyként télire. Jó idő van ma is, eddig a Teremtő, délutánonként adott egy kevés esőt, éppen csak annyit, hogy friss levegő legyen.

5 megjegyzés:

  1. Csupacska, nem is azért van a blog, hogy minden nap írjunk bele, csak ha úgy hozza a kedvünk. :) Én tavaly már majdnem befejeztem, aztán kezdett hiányozni és most látod, itt (is) vagyok. :))
    Ez a hajmosásos dolog ismerős, de eddig megúsztam orvos nélkül, addig tátogtam, ásítgattam, cukrot szopogattam, míg végre kipattant.
    Emilkét este írok, akkor nyugi van.

    VálaszTörlés
  2. Én írtam ide megjegyzést (elég hosszút), de nem jelenik meg! Micsoda dolog ez kérem! :) Hova lett?

    VálaszTörlés
  3. Igen Borka, ezek nekem is eszembe jutottak,csináltam is, nem segített... megkell nézetnem szakemberrel mert nagyon zavaró, a csak egy füllel való hallás

    VálaszTörlés
  4. A darvak gyönyörűek, nagyon köszönöm! :)
    Kellemes, szép hétvégét kívánok!

    VálaszTörlés