Címkék

2010. október 22., péntek

Hallgatásom oka.

Akkor hagytam abba a blogírást amikor szét trancsírozták a spejzszekrényemet, vagyis amikor félig-meddig" rendbe" tették. Másnap, aug. 2-án megszületett az én szépséges Viktória Eszter dédunokám, aki gyönyörű egészséges tündéri baba.Családunk boldogsága!
Aztán jöttek a házzal kapcsolatos problémák, EU-s panelprogram, gyűlések,viták, nincs fűtés, de lesz, radiátor cserék, erre különböző kütyük felrakása amivel nyitni zárni lehet, és jön a szigetelés, alul-fölül-oldalt. Ablakok, erkély is csere, nálam csak az erkély, ház állványozva, és ami még életemben nemvolt, hitel a hátam mögött, vagyis előttem.
Arról nem is beszélve hogy a munkálatokhoz tartozó mesterek igen sűrűn jönnek- mennek nálunk! Az erkélyt lakáson átjárva csinálják, mert az állványozás a főút felé van, az erkélyek a mellékutcában.
Én különben 77 évemen túl is elég jól bírom ezt a felhajtást, van időm azért mindenre, olvasom a blogokat, csak orvos kellett a laptopomnak, most hogy új lett nehezen találtam el ide is, de megnéztem a Borkától kapott útmutatást, az segített.

5 megjegyzés:

  1. Orulok, hogy itt vagy! :) Gratulalok a Babacskahoz! :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm Csirli,most 10 napig itthon voltak,igazán nagyon szép baba!

    VálaszTörlés
  3. Már nem tudtam elképzelni, hogy mi történt veled? Hála Istennek, hogy jól vagy, gratulálok a kis unokához, nagyon szép neve van! :) Az én egyik unokám is Viktória.
    Vigyázz magadra, a nagy felfordulásban nehogy valami baj érjen! Nálunk "csak" ablakcsere lesz, talán a héten el is kezdik... :(
    Ha időd engedi, látogass el a Hogy is volt? blogba, érdekes élettörténeteket olvashatsz ott.
    http://evekesemlekek.blogspot.com/

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm Borka!Látogatom,olvasom a Csalamádét és a Hogy is volt? blogot is felfedeztem.
    Gratulálok a szép lírikus bejegyzésedhez!

    VálaszTörlés